Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rig control always says LSB

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rig control always says LSB

    Greetings all,
    Noticed on my "On the air" status on QRZ.com that it was always saying I was on LSB and further looking I found that my HRD rig control also always shows I am on LSB regardless of what mode I am on.
    The rig control software responds to all other settings on my rig when I change them manually AND that it appears all is functional with the HRD software as I can change frequency, bands and even from USB to RTTY to LSB on my HRD software and the rig responds accordingly etc but the display on HRD rig control software always says LSB.
    I am running an Icom 7300 and using a single USB control cable to a PC running Win 10.
    Ideas pls.
    Best regards
    K1JRF John

  • #2
    John.
    I also have a IC-7300 but do not have the problem you have. All modes show correctly. I just checked to be sure.
    John
    Icom ic-7300, SPE 1K-FA amp,Hex beam, Butternut HF6V and OCFD.
    PC - Windows 10.
    Intel 4 Core i5-4460 CPU@3.2GHz, 8GB RAM,

    Comment


    • #3
      I have the same problem with my IC-7300. Some help?

      73, Enio
      EA2HW

      Comment


      • #4
        Solved!

        The HRD not work at 115.200 bD. If turn the communications speed of the USB port at 19.200bD, the CAT are functional.

        73, Enio
        EA2HW

        Comment


        • #5
          I have the same problem whit paid version on my Yaesu FT-920, whit free version no problem

          Comment

          Working...
          X